Om IMS Automasjon

Om IMS Automasjon og IMS group

IMS automasjon er en del av IMS group som ble grunnlagt 1978 i Risør og som består av flere bedrifter med fokus på ledende høgteknologiske løsninger til industri, offshore og skipsmarkedet. 
IMS Group er verdensledende innen produksjon av vanntettedører, brannklassifiserte dører og vinduer, sikkerhetsglass, forvaltningssystem for ballastvann og forbrenningsovner. IMS group jobber hardt for å være en innovative, kundefokusert, aktive og deltakende leverandør og partner i et verdensomspennende marked.
Kundefokus

Lærlingbedrift

IMS Automasjon er stolte over å være godkjent lærlingsbedrift og vi tar imot lærlinger innen tavlebyggerfaget. Hver lærling får en kvalifisert fagperson som bistår i opplæringen for at dennes fagkunnskaper og kompetanse skal utvikles i samråd med læreplan i faget. Vårt mål er å utdanne solide fagarbeidere og gode medarbeidere for fremtiden. 

Ønsker du å bli lærling i Norges råeste tavlefabrikk? Send en søknad.

TA KONTAKT

VÅR HISTORIE

Historien om IMS Gruppen

Kommer snart

Sertifiseringer

IMS har fokus på kontinuerlig forbedring og effektive prosesser. Våre sertifiserte prosesser skal sørge for riktig kvalitet til rett tid for våre kunder.
DNV - GLEPIMJQSTavleforeningen

Følg oss på sosiale medier

Følg oss for å holde deg oppdatert på hva vi driver med, fun facts og andre nyheter.
Husk - Vi er ALLTID PÅ!»
arrow-up
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram